Sansi
Barbera d'Asti Superiore DOCG (2022). Passer til rødt kjøtt, stekt kjøtt, vilt og vellagrede oster; vin med godt lagringspotensial; oppbevares liggende på et mørkt sted ved en konstant temperatur på cirka 12-14°C, og serveres i et stort glass (Balon) ved omtrent 20°C.
ÅRGANG
2022
DRUE
100% Barbera.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
24 måneder på eik.
TEMPERATUR VED SERVERING
18-20 grader.
UTSEENDE
Rubinrød farge.
LUKT
Duft med bredt spekter av moden frukt, kakao, krydder og vanilje, tørr, robust, rik og vedvarende smak.
SMAK
Vin med god fylde og rubinrød farge med svake, teglstensfargede toner.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no