Quattro Filari
NICE reserve DOCG (2020). Passer godt til kraftige kjøttretter, spesielt vilt eller svært gjennomarbeidede forretter.
ÅRGANG
2020
DRUE
100% Barbera.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
18 måneder på eik.
TEMPERATUR VED SERVERING
18-20 grader. Kan med fordel luftes 1 time før servering.
UTSEENDE
Dyp rubinrød med fiolette nyanser.
LUKT
Intens, bred og fatpreget, med smaker av kirsebær, plomme og rosmarin. Samt hint av krydder og pepper.
SMAK
Konsentrert, bred, fyldig med stor struktur og langvarighet. Hint av tanniner.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no