Mati
Barbera d'Asti DOCG (2023). Passer til forretter, supper eller hvitt kjøtt. Det anbefales å ikke la vinen lagres mer enn to-tre år. Oppbevares mørkt ved en temperatur på cirka 14-16 °C og serveres ved 18-20 °C.
ÅRGANG
2023
DRUE
100% Barbera.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
Tappet på flaske som ung.
TEMPERATUR VED SERVERING
18-20 grader.
UTSEENDE
Mørk rubinrød.
LUKT
Duft med aromaer av skogsbær. Behagelig, tørr smak som er svært typisk for denne druen.
SMAK
Dyp rubinrød farge; vinøs duft med aromaer av skogsbær. Behagelig, tørr smak som er svært typisk for denne druen.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no