Frem
Barbera d'Asti DOCG (2023). Perfekt til pasta, kjøtt, vilt og halvlagrede oster samt spekemat. En vin med middels lagringspotensial. Oppbevares mørkt ved en temperatur på omtrent 12-14 °C og serveres i et stort glass (Balon) ved cirka 20 °C.
ÅRGANG
2023
DRUE
100% Barbera.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
24 måneder på eik.
TEMPERATUR VED SERVERING
18-20 grader.
UTSEENDE
Granatrød farge som med aldring får mursteinrøde toner.
LUKT
Elegant, kompleks og rik bukett med toner av moden frukt, sorte kirsebær, vanilje, kakao og kaffe.
SMAK
Intens duft som utvikler seg til en harmonisk og vedvarende bukett. Tørr, ærlig, fyldig og generøs på smaken. God kropp, smakfull struktur og karakter.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no