Due Bollicine Alta Langa
DOCG BRUT Classic Method (2018). Ideell for enhver anledning, fra aperitiff til det raffinerte piemontesiske kjøkken, og passer godt til skalldyr, fiskeretter eller retter med trøfler.
ÅRGANG
2018
DRUE
60% Chardonnay og 40% N`Pinot Noir.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
—
TEMPERATUR VED SERVERING
6-8 grader.
UTSEENDE
Dyp strågul.
LUKT
Aromatisk, kompleks, karakteristisk med toner av brødskorpe.
SMAK
Bred, elegant og frisk smak, lav syre, smakfull og samtidig rik og kompleks med en lang, tilfredsstillende mineral-finish.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no