Barbera d'Asti Superiore
Økologisk DOCG (2021). Passer til lyst kjøtt. Forskjellige pastaretter med rød saus.
ÅRGANG
2021
DRUE
100% Barbera.
JORDSMON
Kalkholdig leirjord med innslag av sand.
VINLAGING
I tradisjonell rød.
LAGRING
12 måneder på stål med bunnfall.
TEMPERATUR VED SERVERING
18-20 grader.
UTSEENDE
Dyp rød farge med lillaskjær.
LUKT
Duft av solbær og bjørnebær.
SMAK
Sprø tekstur, henger lenge med fast avslutning.
-
Johan Hjelmaas
Daglig leder
+47 900 31 363
johan@vinmagi.no -
Per Sigurd Velde
Styreleder
+47 930 35 681
psv@svs.no -
Ranveig Tvedt
Styremedlem
+47 988 96 525
ranveig.tvedt@gmail.com -
Stian Iversen
Styremedlem
+47 932 10 003
stian@tada.no